KITI

Z1 Multi Classic

Z1 Multi Classic 2K poliestrski kit z izjemno kakovostjo. Se gladko nanaša in ima odličen oprijem na vse kovinske podlage, ki se danes uporabljajo v avtomobilski industriji, kot so jeklo, aluminij in pocinkano jeklo.

Z1 Multi Glass Putty

Z1 2K super-lahek večnamenski poliestrski kit, obogaten s steklenimi vlakni, je zaradi unikatne kremaste sestave primeren za zapolnitev 2-4 mm globokih udrtin tudi na velikih površinah in deluje enako kakovostno, kot fini filler.

Z1 Multi Putty

Z1 večnamenski 2K poliestrski kit najnovejše generacije se zaradi izjemne strukture enostavno nanaša in ima odličen oprijem za praktično vse podlage, ki se uporabljajo danes v avtomobilski industriji, kot je jeklo.

Z1 Multi White Putty

Z1 2K večnamenski poliestrski kit s posebno kremasto sestavo, omogoča zelo natančna popravila. Je zelo varen in enostaven za nanašanje, primeren tako za zelo tanke, kot tudi debele nanose.

Z1 Spray Putty

Z1 2K poliestrski kit za optimalne površine se lahko zaradi svojevrstne strukture, izjemnega pretoka in polnilnih lastnosti uporablja za popravila luknjic in večjih prask na večjih površinah. Nanaša se z lakirno pištolo.
TOP