FILERJI

Z1 Filler 5:1

Z1 2K (5:1) akrilni filer na osnovi hidroksi akrilne smole ima zelo dobre polnilne lastnosti in odličen oprijem na kit. Primeren je za uporabo pod 1K in 2K akrilne, sintetične ali vodne premaze, posebej pa za zelo temne basecoat premaze na osnovi topil in vode. Uporablja se v avtomobilski industriji in za jeklene dele, zaščitene z antikorozijskim premazom.

Z1 Filler 4:1

Z1 2K (4:1) akrilni filer na osnovi hidroksi akrilne smole ima zelo dobre polnilne lastnosti in odličen oprijem na kit. Primeren je za uporabo pod 1K in 2K akrilne, sintetične ali vodne premaze, posebej pa za zelo temne basecoat premaze na osnovi topil in vode. Uporablja se v avtomobilski industriji in za jeklene dele, zaščitene z antikorozijskim premazom.

Z1 Filer 6:1 Wet-On-Wet Plus

Najnovejši Z1 akrilni filer 2K (6:1), primeren za sistem nanašanja mokro na mokro, je razvit za visoko kakovostna avtoličarska opravila. Za razliko od drugih filerjev, ta filer nima negativnih vplivov na kakovost površine, v zvezi z barvno podlago ali sijajem površine.

Z1 Filler 2K 5:1 Grey Set

Z1 2K (5:1) akrilni filer sive barve na osnovi hidroksi akrilne smole. Ima zelo dobre polnilne lastnosti in odličen oprijem na kit. Primeren je za uporabo pod 1K in 2K akrilne, sintetične ali vodne premaze, posebej pa za zelo temne basecoat premaze na osnovi topil in vode.
NA VRH