OSTALI AVTOLIČARSKI MATERIAL

Z1 Accelerator Additive

Z1 dodatek za pospeševanje (aktivator) Z1 prozornih lakov in fillerjev. Čas sušenja skrajša do 15 %. Prozorni lak se lahko uporablja samo v kombinaciji standardnega in počasnega trdilca.

Z1 Spot blender

Z1 razredčilo za prehode, primerno za delna popravila in manjša področja popravil. Preprečuje razliko med originalnimi deli in mestom popravila.

Z1 Sprej za polnjenje

Z1 sprej za polnjenje Fill in Colour Spray se uporablja za naknadno polnjenje lakov, za lakiranje/popravilo manjših površin.

Z1 Premaz UHS

Z1 Enokomponentni premaz za zaščito podvozja. Deluje kot zaščita proti soli, vlagi, koroziji in udarci. Je dobra akustična zaščita na kovinskih delih. Body se lahko prelakira z večino barvnimi sistemi.

Z1 Cedila 125 in 190 µ

Z1 cedila za lake so primerna za uporabo v kombinaciji z laki na osnovi topil in vodni osnovi. Nylon cedila so kvalitetna. Odlična nylon mreža. Natančno filtriranje. Na voljo so cedila za lake fina (190 μm) in cedila za lake, izredno fina (125 μm).

Z1 Polirne gobe

Z1 polirne gobe - rumena in oranžna v dimenziji 152 mm. Primerne za namestitev na polirni stroj. Nanjo lahko nanesemo grobo polirno pasto
NA VRH